Medisch Centrum Rosmalen

Het Medisch Centrum Rosmalen heeft een herkenbare stijl. Dots akoestische PET Felt panelen zijn gebruikt ter decoratie.
Interieur ontwerp
Studio Mommersteeg
Opdrachtgever
Cello, Vught
Fotografie
Daria Scagliola
Medisch Centrum Studio Mommersteeg ReFelt Projects
Medisch Centrum Studio Mommersteeg ReFelt Projects

Een interieur waar je je welkom voelt

Het gebouw voor de Medische Dienst van zorginstelling Cello stamt uit de jaren ’80 en was in de loop van de tijd verrommeld. De uitstraling van het interieur was klinisch en niet warm. Er was ook behoefte aan rust.

Studio Mommersteeg heeft zich gefocust op de kwaliteiten van het gebouw. Vanwege de bijzondere dakvorm komt er veel natuurlijk licht binnen. Door dichte wanden te vervangen, komt er nu meer daglicht binnen. Door te kiezen voor één herkenbare stijl in neutrale kleuren, heeft het gebouw nu een warme en open uitstraling gekregen.

Kleuren en materialen in balans

Door de combinatie van rustige, warme kleuren en materialen is er een herkenbare stijl ontstaan. De marble Dots PET Felt panelen passen perfect in dit concept en geven structuur aan het herkenbare middenstuk van het gebouw.

Medisch Centrum Studio Mommersteeg ReFelt Projects

In dit project

ReFelt Akoestisch PET Felt Paneel Black

bekijk specificaties

Akoestische PET Felt Panelen

ReFelt PET Felt Acoustic Patterned Tileable Panel Dots Black

bekijk specificaties

Akoestisch PET Felt Paneel Dots